PERQUÈ AQUEST BLOG?

Tots tenim cops amagats… i jo no en sóc una excepció. Imagino que tots els que em coneixeu, diguem en 1.0, haureu quedat una mica sorpresos al veure aquest blog. Bé, si no tots, pràcticament tots…

I el món va deixar de ser blau” té com a objectiu aprofundir en el món de les paraules, paraules que, convenientment ordenades, s’organitzin en relats curts que em permetin, sobretot, explicar histories, histories alegres, histories tristes, histories que acaben bé, histories amb final amarg, histories verídiques, histories inventades… en definitiva, histories de la vida. I com elements complementaris proposarà l’atracció que provoca una imatge o l’atmosfera que proporciona una música.

Escriure és un art que sempre m’ha interessat, però que ja feia molts anys que no practicava. Ara, aprofitant les situacions que la vida et va posant al davant, he vist l’oportunitat de “tornar a agafar la ploma” i intentar que les paraules que surtin d’ella conformin histories amb prou sentit com per transmetre, a qui vulgui llegir-les, la barreja de sensacions, idees, reflexions i sentiments que hores d’ara omplen el meu dia a dia.

Val a dir que, atès que la meva vida ha estat i és bilingüe, els meus relats tan seran en català com en castellà, en funció de l’origen de la historia que estigui explicant. Bé, de fet la meva vida ha estat plurilingüe, encara que hi ha idiomes en els que millor que no m’atreveixi a escriure.

Perquè aquest nom? Aquesta és una historia que no és gens curta i, per tant, no té cabuda en aquest blog…

 

Anuncis

2 thoughts on “PERQUÈ AQUEST BLOG?

 1. Me encanta….. Y me gustaría saber la historia de por que el mundo dejo de ser azul……
  He llegado aquí buscando un.nombre en.Facebook. Tenemos una conocida (amiga queridisima mía), en común

  Me has hecho.volar.con un.par de.escritos q he leído….

  Alejandra

  • Muchas gracias por tuc comentario, me alegro que te gusten algunos de mis escritos… A lo mejor algún día escribo el titulo “Por qué el mundo dejó de ser azul”. En cualquier caso hay cambios en la vida de las personas que se podrían representar como cambios de colores, ¿no crees?

   ¡Me encantaría saber quién es esa conocida común!

   Fredi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s