El nostre racó / Nuestro rincón

066Anàvem caminant sense rumb, quan les nostres passes ens van portar a descobrir aquest lloc. Ens va semblar perfecte per prendre la primera copa de vi. Bé, per prendre la primera, la segona, la tercera… Entre copa i copa ens vàrem explicar la nostra vida, passada, perquè la futura, encara que llavors no ho sabíem, la viuríem junts, no caldria explicar-nos-la. Aquell dia, entre els tres, ella, jo i aquell espai, es va crear una simbiosi màgica que va perdurar fins el final… Desprès d’aquell dia vàrem anar-hi moltes més vegades, i el vàrem batejar com “el nostre racó”. Ens protegia, ens amagava del món i aconseguia, alhora, que el món, per unes hores, s’oblidés de nosaltres… Havia estat testimoni mut d’alegries i penes, d’encerts i d’errades, d’anhels i de desitjos, a vegades, no expressats… De converses irrepetibles, de moments únics, d’instants màgics… Ja havíem incorporat a la banda sonora de les nostres vides les melodies d’aquella violoncel·lista, de semblant seriós i mirada perduda, que de tarda en tarda ens obsequiava amb alguna de les seves interpretacions.

Aquell racó ens donava aixopluc i ens feia sentir segurs. El seu ambient estava impregnat de tots els sentiments que hi havíem expressat, i el nostre estat d’ànim l’acoloria. L’atzar, juntament amb la nostra complicitat, l’havia dotat d’una harmonia màgica, una harmonia que ens abraçava cada cop que hi entràvem i que ens tenia atrapats força temps desprès de sortir-hi. No era ni gran ni petit, tenia la nostra mida. Allà el temps no existia i les emocions es vivien amb més intensitat. Quan teníem por, quan dubtàvem, quan estàvem desorientats, la seva atmosfera ens asserenava. Ens donava l’oportunitat de ser realment nosaltres. En el nostre racó, la resta del món es difuminava, ens hi sentíem a gust… Jo només hi havia anat amb ella… ella, només amb mi.

Però un dia ens vàrem citar en el nostre racó sense saber que ens esperava una desagradable sorpresa. Havia desaparegut, literalment. Tot havia estat arrencat de soca-rel per una excavadora, una monstruosa excavadora groga… Vàrem quedar-nos muts. Un desesperat carrusel d’emocions es va apoderar del meu cos. El destí ens havia jugat una mala passada… o potser no… perquè va ser llavors quan ens en vàrem adonar. L’indret no importava. El nostre racó no era un lloc, era un sentiment… Només havíem d’estar ella i jo junts perquè la màgia aparegués i “el nostre racó” es fes realitat.

Nuestro rincón / El nostre racó

Íbamos caminando sin rumbo, cuando nuestros pasos nos llevaron a descubrir este lugar. Nos pareció perfecto para tomar la primera copa de vino. Bueno, para tomar la primera, la segunda, la tercera… Entre copa y copa nos explicamos nuestra vida, pasada, porque la futura, aunque entonces no lo sabíamos, la viviríamos juntos, no sería necesario explicárnosla. Ese día, entre los tres, ella, yo y aquel sitio, se creó una simbiosis mágica que perduró hasta el final… Después de aquel día acudimos allí muchas más veces, y lo bautizamos como “nuestro rincón”. Nos protegía, nos escondía del mundo y conseguía, al mismo tiempo, que el mundo, por unas horas, se olvidara de nosotros… Había sido testigo mudo de alegrías y de penas, de aciertos y de errores, de anhelos y de deseos, a veces, no expresados… De conversaciones irrepetibles, de momentos únicos, de instantes mágicos… Ya habíamos incorporado a la banda sonora de nuestras vidas las melodías de aquella violoncelista, de serio semblante y mirada perdida, que de tarde en tarde nos obsequiaba con alguna de sus interpretaciones.

Aquel rincón nos daba cobijo  y nos hacía sentir seguros. Su ambiente estaba impregnado de todos los sentimientos allí expresados, y nuestro estado de ánimo lo coloreaba. El azar, junto con nuestra complicidad, lo había dotado de una armonía mágica, una armonía que nos abrazaba cada vez que entrábamos y que nos tenía atrapados mucho tiempo después de salir de él. No era ni grande ni pequeño, tenía nuestra medida. Allí el tiempo no existía y las emociones se vivían con más intensidad. Cuando teníamos miedo, cuando dudábamos, cuando estábamos desorientados, su atmósfera nos serenaba. Nos daba la oportunidad de ser realmente nosotros. En nuestro rincón, el resto del mundo se difuminaba, nos sentíamos a gusto… Yo sólo había estado allí con ella… ella, sólo conmigo.

Pero un día nos citamos en nuestro rincón sin saber que nos esperaba una desagradable sorpresa. Había desaparecido, literalmente. Todo había sido arrancado de cuajo por una excavadora, una monstruosa excavadora amarilla… Nos quedamos mudos. Un desesperado carrusel de emociones se apoderó de mi cuerpo. El destino nos había jugado una mala pasada… o quizás no… porque fue entonces cuando nos dimos cuenta. El sitio no importaba. Nuestro rincón no era un lugar, era un sentimiento… Sólo teníamos que estar ella y yo juntos para que la magia apareciese y “nuestro rincón” se hiciera realidad.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s